VESTI

Održan trening na temu „PROJEKAT I PROJEKTNI CIKLUS“

23 August 2012, Vladičin Han
Održan trening na temu „PROJEKAT I PROJEKTNI CIKLUS“Održan trening na temu „PROJEKAT I PROJEKTNI CIKLUS“Održan trening na temu „PROJEKAT I PROJEKTNI CIKLUS“Održan trening na temu „PROJEKAT I PROJEKTNI CIKLUS“
1/4

20. i 21. avgusta, 2012 NEXUS treneri su sproveli obuku na temu Projekat i projektni ciklus, za 12 mladih volontera OMLADINSKOG KLUBA, Kancelarije za mlade Vladičin Han.

Mladi su imali priliku da se uz podršku stručnjaka u ovoj oblasti, upoznaju sa procesom izrade predloga projekta, sa time kako izgleda ciklus upravljanja projektom u međunarodnom omladinskom kontekstu, kako se efikasno planiraju resursi organizacije i drugim bitnim elementima projektnog menadžmenta. 

Kroz interaktivan rad došlo se do novih saznanja i proširenja postojećih. Učesnici su uspešno završili obuku a stečena znanja iz oblasti upravljanja projektnim ciklusom pomoći će im da lakše definišu svoje potrebe i implementiraju ih u Klubu za mlade.

Trening je deo aktivnosti planiranih na projektu OMLADINSKI KLUB kao centar informisanja, neformalnog obrazovanja, aktivizma i volonterizma mladih, koji Opština Vladičin Han - Kancelarija za mlade Vladičin Han sprovodi u partnerstvu sa UG “NEXUS – Vranje“ iz Vranja,  Udruženjem Roma Intelektualaca iz Prekodolca, i Centrom za kulturu, turizam i bibliotekarstvo, Vladičin Han, a uz podršku PBILD programa Održanje mira i lokalni inkluzivni razvoj – zajednički program UN-a u južnoj Srbiji.